Кіт скетбордист, лижник та любитель катанні на каяку – ваш котик теж проявляє подібні таланти?

Кіт скетбордист, лижник та любитель катанні на каяку – ваш котик теж проявляє подібні таланти?

Важко уявити кота, що катається на байдарці та скейтборді. Чимало талантів пухнастих улюбленців господарі демонструють у соцмережах, підкреслюючи надзвичайну дбайливість та кмітливість тваринок.

Вирушаючи у подорож, завжди виникає питання, де залишити домашнього улюбленця. Проте герой сьогоднішньої публікації ламає шаблони та демонструє, наскільки безпроблемним та авантюрним напарником може бути в поїздах по всій планеті.

Звати котика Містер Манчкін. Він є вихованцем ветеринара Габріель Вашон. Проживає дівчина у канадському Монреалі, а з котом-екстремалом познайомилась, коли він був кошеням. 

Господиня подорожує країнами та весело проводить час у товаристві чотирилапого Манчкіна. Вони разом долають засніжені гори на лижах, долають річкові марафони на каяку та насолоджуються катанням на скейтборді.

Засудження криптогенія та засновника криптобіржі FTX на 25 років Попередня стаття Засудження криптогенія та засновника криптобіржі FTX на 25 років
Конопляні цукерки у вигляді відкушеного вуха від Майка Тайсона уже в продажу Наступна стаття Конопляні цукерки у вигляді відкушеного вуха від Майка Тайсона уже в продажу
Згорнути