Буревій пронісся більшістю областей України 2 квітня на знеструмив сотні населених пунктів

Буревій пронісся більшістю областей України 2 квітня на знеструмив сотні населених пунктів

1-2 квітня шквальний вітер з дощем накрив західну та центральну частини Україну. Внаслідок негоди знеструмленими залишились 276 населених пунктів. Такі дані оприлюднило Міністерство енергетики України на своїй сторінці у Facebook о 18:00 02 квітня.

Найбільше постраждала Київщина. Тут без струму залишилось більше 34 200 абонентів у 120 поселеннях області.

9400 споживачів залишились без електропостачання у різних районах Хмельниччини у 61 населеному пункті.

Без електрики у Закарпатській області майже 100 000 домоволодінь у 42 селах. На Дніпропетровщині ця цифра вдвічі менше, буревій пошкодив лінії постачання струму у 21 селищі. Енергетики безперебійно працюють над відновленням електрифікації, аби якнайшвидше заживити оселі абонентів.

Напередодні сильні вітри, силою більш ніж 100 км/год, ламали дерева на території Польщі. Внаслідок негоди там загинуло 5 людей, двоє серед яких діти.

Вартість 3 ключових продуктів в Україні знизилась у квітні: на чому господині зможуть зекономити Попередня стаття Вартість 3 ключових продуктів в Україні знизилась у квітні: на чому господині зможуть зекономити
Термін «обмежено придатний» для військовозобов’язаних скасовано: коли громадяни мають пройти повторний медичний огляд? Наступна стаття Термін «обмежено придатний» для військовозобов’язаних скасовано: коли громадяни мають пройти повторний медичний огляд?
Згорнути