На Алясці лось відвідав кінотеатр: чим поживилась тварина у будівлі

На Алясці лось відвідав кінотеатр: чим поживилась тварина у будівлі

Незвичний відвідувач завітав до кінотеатру на Алясці. Тварина непомітно потрапила до вестибюлю та почала шукати поживу. На стійці був попкорн і помітивши його, лось миттєво спустошив пакет. Відвідувачі кінотеатру та робітники фільмували незвичне дійство на власні смартфони.

Щойно він закінчив трапезу, працівники будівлі культури намагались випроводити сохатого у ліс, постукуючи по стінах. Проте перед втечею, безквитковому гостю потрапив на очі пакет McDonald’s із залишками їжі, яка одразу ж була ліквідована.

Біолог ADFG, Нік Фаулер прокоментував, що природний раціон лося складається виключно із рослин, гілок, листя. Чи корисний фастфуд для тварини фахівцю невідомо, проте враховуючи незначну кількість з’їденого, шкоди здоров’ю гастрономічна подорож не принесе.  

Конопляні цукерки у вигляді відкушеного вуха від Майка Тайсона уже в продажу Попередня стаття Конопляні цукерки у вигляді відкушеного вуха від Майка Тайсона уже в продажу
Вартість 3 ключових продуктів в Україні знизилась у квітні: на чому господині зможуть зекономити Наступна стаття Вартість 3 ключових продуктів в Україні знизилась у квітні: на чому господині зможуть зекономити
Згорнути