Конопляні цукерки у вигляді відкушеного вуха від Майка Тайсона уже в продажу

Конопляні цукерки у вигляді відкушеного вуха від Майка Тайсона уже в продажу

Телевізійна мережа Sky News написала, що канабісова компанія Tyson 2.0, заснована колишнім боксером, чемпіоном світу Майком Тайсонон, випустила конопляні цукерки у чудернадській формі. Вони виготовлені у вигляді надкушеного вуха.

Незвична форма стала прототипом справжнього вуха, частину якого «залізний Майк» відгриз Е. Голіфілду, своєму опоненту в поєдинку 1997 року за звання суперчемпіона за версією світової боксерської асоціації WBA у надважкій вазі. За таку поведінку ексчемпіона оштрафували на $3 млн та позбавили боксерської ліцензії.

Придбати цукерки «Mike Bites» можна в онлайн-магазинах Tyson 2.0 та деяких торгових точках Нью-Йорка. Канабісна індустрія насторожено поставилась до виходу на ринок продукту.

Чи матиме попит подібний товар, враховуючи зіпсовану репутацію боксера невідомо. Він неодноразово звинувачувався у домашньому насильстві та зґвалтуванні у 1992 році.

Майк пішов із великого спорту 2005 р. Його доробок склав 6 поразок, 50 перемог, 44 з яких закінчились нокаутом. Проте 57-річний спортсмен прагне повернутись на ринг та кинути виклик Джейку Полу. Поєдинок анонсується на кінець поточного року та транслюватиметься на Netflix.

Кіт скетбордист, лижник та любитель катанні на каяку – ваш котик теж проявляє подібні таланти? Попередня стаття Кіт скетбордист, лижник та любитель катанні на каяку – ваш котик теж проявляє подібні таланти?
На Алясці лось відвідав кінотеатр: чим поживилась тварина у будівлі Наступна стаття На Алясці лось відвідав кінотеатр: чим поживилась тварина у будівлі
Згорнути