ТОП-15 найнадійніших автомобілів

Купуючи автомобіль, люди мають певні очікування. Серед них – велика кількість стандартних функцій, якісні матеріали, комфортне керування, новітні інформаційно-розважальні технології та системи безпеки. Одним з важливих факторів, про який часто забувають, коли придбають розкішний автомобіль, є надійність.

Щоб допомогти вам при виборі авто, нижче представлений список найкращих транспортних засобів, які зарекомендували себе на всі 100%.

Самі надійні авто сучасності

Далі в цій публікації ми презентуємо ТОП-15 автівок, які вважаються найбезпечнішими на даний час.

Kia K900 2020 

У модельному ряді є один автомобіль, який відрізняється від усіх інших. Це флагманський представницький седан K900. З габаритною довжиною 5120 мм, шириною 1915 та колісною базою 3105 мм він виявляється досить вражаючим. При цьому машина не виглядає дуже громіздкою: силует добре пропорційний та навіть спортивний. Автомобіль вважається настільки успішним, що в модель 2020 року були внесені лише мінімальні зміни.

Toyota Supra 2020 

Ця нова ітерація тісно пов’язана з останньою моделлю BMW Z4: співпраця між BMW й Toyota вилилася в потужний двигун, вишукану трансмісію, високоякісні матеріали та відмінну керованість на дорозі та треку. Світ побачив Supra. Дана модель – це, безумовно, чудовий розкішний спортивний авто, про купівлю якого варто подумати.

Porsche Cayman 2019 

Це надзвичайно презентабельний та добре зібраний спортивний автомобіль. Базовим двигуном є чудовий чотирициліндровий мотор з турбонаддувом потужністю 300 к.с., тоді як Cayman S має більший чотирициліндровий двигун з показником 350 к.с. Топова версія Cayman GT4 оснащується чотирилітровим шестициліндровим силовим агрегатом потужністю 365 к.с.

Cayman пропонує оригінальний інтер’єр з преміальними матеріалами та такими опціями, як Apple CarPlay, Bose й висококласною аудіосистемою Burmester.

Porsche 911 2020 

Це одна з найбільш культових спортивних машин у світі, була повністю оновлена до 2020 року. Вона зберегла своє характерне компонування з заднім розташуванням двигуна, але поєднує в собі приголомшливі характеристики з неперевершеною розкішшю.

Однією з переваг виступає абсолютно нова інформаційно-розважальна система з Apple Car Play та точкою доступу Wi-Fi.

Porsche Boxster 2019 

Кабріолет Cayman, Boxster поєднує в собі простоту відкритого транспортного засобу з прихильністю Порше до продуктивності та вишуканості. В результаті вийшов комфортний Родстер, яким приємно керувати. Ідеальний для повсякденного водіння, Boxster є гарним прикладом того, чому Porsche залишається в переліку найбільш шанованих виробників автомобілів в галузі.

Mercedes-Benz CLA 2019 

Авто пропонує маневреність й тиху керованість, ряд швидких та надійних двигунів, хорошу паливну економічність та обсяг багажника вище середнього для свого класу. Базовий двигун: дволітровий чотирициліндровий мотор з турбонаддувом потужністю 208 к.с. й 258 Нм крутного моменту (CLA 250). Конфігураційний двигун: дволітровий чотирициліндровий мотор з турбонаддувом, 375 к.с. й 350 Нм крутного моменту (AMG CLA 45).

Buick Cascada 2019 

Необхідно зазначити, що 2019 рік став останнім роком виробництва Buick Cascada, цього розкішного компактного транспортного засобу – принаймні поки що. Двигун: 1,6 літра, чотирициліндровий з турбонаддувом потужністю 200 к.с. й 207 Нм крутного моменту; передній привід та шестиступінчаста автоматична коробка передач також є стандартними. Ще одна цікава особливість – передні сидіння з електроприводом, які автоматично підлаштовуються під потреби пасажирів на задніх сидіннях у просторі для ніг.

Lexus RC 2020 

Lexus RC підкріплює свій сміливий дизайн багатим оснащенням, неперевершеним інтер’єром й комфортною, стриманою їздою. Чотирициліндровий двигун з турбонаддувом й максимальною потужністю 241 к.с. є стандартним, з можливістю вибору з трьох опціональних моторів:

  • V6 на 260 к.с.;
  • V6 на 311 к.с.;
  • V8 на 473 к.с., який доступний тільки в топовому класі RC F.

Lexus IS 

2021.04.05

Це компактний й гарний седан, що пропонує комфортабельний салон та вишукані відчуття від водіння. Базовий задньопривідний IS 300 оснащується чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 241 к.с., який гарантує швидке та приємне прискорення в місті та на шосе. Задньопривідна модель обладнана восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, а повнопривідна – шестиступінчастою автоматичною КПП.

Lexus ES 

Репутація Lexus як надійного автовиробника ґрунтується на таких машинах, як седан ES: ES відрізняється плавною їздою, просторим салоном й містким багажником; його 302-сильний двигун V6 забезпечує достатнє прискорення; ES має велике заднє сидіння та масштабне заднє скло. Lexus ES доповнений автоматичним дальнім світлом, адаптивним рульовим керуванням та системою безпеки Lexus Safety System+.

Lexus GS 

Це візуально сміливий та продуктивний, неймовірний седан. GS 350 і GS 350 F Sport оснащуються двигуном V6 на 3,5 літри та потужністю 311 к.с. Цей мотор зарекомендував себе як найнадійніший. Ще більш потужний п’ятилітровий двигун V8 потужністю 467 к.с. встановлюється в розкішній моделі GS F. 

Lexus ES Hybrid 

ES Hybrid – це, безумовно, економний варіант. Він відрізняється м’яким ходом, комфортабельним, висококласним салоном, великим багажником й гібридною трансмісією, потужність якої становить 215 к.с. Вона складається з чотирициліндрового двигуна, двох електромоторів та безступінчастої автоматичної коробки передач. 

Lexus LS 

Флагманський неперевершений седан, який оснащений двигуном V6 з подвійним турбонаддувом; модель поєднує V6 з двома електромоторами для видання 354 к.с. У будь-якій конфігурації LS ніколи не відчуває себе вразливим на високих швидкостях на шосе.

Lexus LC 

Одна з найкращих у своєму класі спортивних машин. Вона може похвалитися жвавою силовою установкою, чудовим поєднанням керованості та зручності, висококласним інтер’єром та видатною надійністю. Негібридний LC 500 оснащується п’ятилітровим двигуном V8 без наддуву потужністю 471 к.с., що працює в парі з десятиступінчастою автоматичною коробкою передач. 

BMW 5 серії 

BMW 5 серії 2020 року очолює рейтинг надійних розкішних автомобілів. У цьому седані є все, що тільки можна побажати від транспортного засобу. Неймовірний, привабливий, преміальний салон й безліч технологій. Цей BMW вміщує п’ятьох людей. Передні сидіння відмінні: вони забезпечують розслаблення під час агресивного водіння та після довгих поїздок. Задні сидіння мають достатньо місця для голови та ніг, тому дорослим ніколи не буде тісно.

Висновок

Даний огляд дасть вам змогу зорієнтуватись при виборі найнадійнішого автомобіля при покупці. У кожного свій погляд на те, якою повинна бути машина. Але вищевказані моделі дійсно мають гарні характеристики. 

Топ 9 найновіших технологій штучного інтелекту 2024 Попередня стаття Топ 9 найновіших технологій штучного інтелекту 2024
Наступна стаття ТОП-15 найпопулярніших видів спорту
Згорнути