4 корисні фрукти для дієтичного раціону
Велика кількість вуглеводів та фруктози, які містяться в більшості фруктів, виключає їх вживання під час дотримання дієти задля позбавлення від зайвих кілограмів. Проте не всі фрукти збагачені цими органічними речовинами. Наступна четвірка збагатить і урізноманітнить дієтичне меню.
Яблука
Незамінні при схудненні. У них багато водорозчинної клітковини, пектину, антиоксидантів, вони поживні та одночасно низькокалорійні. Вживання цілих яблук краще від соків і є джерелом вітаміну С, підтримують стабільний рівень цукру в організмі.
Ананас
Задовольнить потребу у солодкому завдяки великій концентрації мінералів та вітамінів. Корисний у чистому вигляді, щербетах чи фруктових коктейлях.
Груші
Швидко дають насичення при меншій кількості споживання, ситість відчувається довше. Груша збагачена калієм та 6% клітковини, що позитивно позначається на здоров’ї м’язів.
Грейпфрут
На здатність втрачати вагу не впливає, проте насичений водою, вітамінами А, С, повільно вивільняє цукор у кровообіг, від чого відчуття насиченості шлунку триває довше.
Додавання до раціону цих компонентів спростить дотримання дієти, прискорить метаболізм і збагатить їжу корисними та поживними речовинами.