4 корисні фрукти для дієтичного раціону

4 корисні фрукти для дієтичного раціону

Велика кількість вуглеводів та фруктози, які містяться в більшості фруктів, виключає їх вживання під час дотримання дієти задля позбавлення від зайвих кілограмів. Проте не всі фрукти збагачені цими органічними речовинами. Наступна четвірка збагатить і урізноманітнить дієтичне меню.

Яблука

Незамінні при схудненні. У них багато водорозчинної клітковини, пектину, антиоксидантів, вони поживні та одночасно низькокалорійні. Вживання цілих яблук краще від соків і є джерелом вітаміну С, підтримують стабільний рівень цукру в організмі.

Ананас

Задовольнить потребу у солодкому завдяки великій концентрації мінералів та вітамінів. Корисний у чистому вигляді, щербетах чи фруктових коктейлях.

Груші

Швидко дають насичення при меншій кількості споживання, ситість відчувається довше. Груша збагачена калієм та 6% клітковини, що позитивно позначається на здоров’ї м’язів.

Грейпфрут

На здатність втрачати вагу не впливає, проте насичений водою, вітамінами А, С, повільно вивільняє цукор у кровообіг, від чого відчуття насиченості шлунку триває довше.

Додавання до раціону цих компонентів спростить дотримання дієти, прискорить метаболізм і збагатить їжу корисними та поживними речовинами.

Дощі та мокрий сніг в більшості регіонів України – такий прогноз дали синоптики на майбутній тиждень Попередня стаття Дощі та мокрий сніг в більшості регіонів України – такий прогноз дали синоптики на майбутній тиждень
Ісландський півзахисник А. Сігурдсон не гратиме проти України 26 березня – в чому причини пропуску матчу лідера збірної Ісландії Наступна стаття Ісландський півзахисник А. Сігурдсон не гратиме проти України 26 березня – в чому причини пропуску матчу лідера збірної Ісландії
Згорнути